+34 697605493

Immoviper

Search More

R041 Groot landhuis kortbij Las Virtudes, Villena €149,950

Dit landhuis heeft 7 slaapkamers, 2 badkamers, verdeeld over 2 verdiepingen. De begane grond heeft 2 slaapkamers en badkamers, een grote keuken, woonkamer en eetkamer, en hal met trap naar de eerste verdieping. Boven zijn er nog 5 slaapkamers, die wel wat opknapwerk nodig hebben.
Vanuit de entreehal heeft u toegang tot een grote berging, die eenvoudig kan worden verbouwd tot meer woonruimte, en deze kamer leidt naar een enorme garage die ook toegang heeft aan de voor- en zijkant van het gebouw. Deze garageruimte kan indien nodig ook worden omgebouwd tot meer woonruimte.
Buiten het hoofdhuis is een klein gastenverblijf, dat bestaat uit een grote open leefruimte en een open haard, een kleine kitchenette en een eigen badkamer. Er is ook een waterreservoir in het midden van de tuin die kan worden omgebouwd tot een klein zwembad. Het landgoed is volledig omheind en omgeven door velden van olijfbomen en wijnstokken, en heeft een panoramisch uitzicht op de bergen.
Yecla-stad (Murcia) ligt op minder dan 15 minuten met de auto en Caudette (Castilla La-Mancha) ligt op ongeveer 10 minuten, dus het pand ligt op de hoek van 3 afzonderlijke provincies.

De stad Villena, gelegen op 10 min., heeft een rijke verscheidenheid aan winkels, cafés en restaurants, …. alles wat nodig is voor het dagelijks leven.


Agent Information

Peter Claes
Peter Claes
CEO
  • Office: Calle Alava 3 30740 LO PAGAN
  • Mobile: +34 697605493
%d bloggers liken dit: