+34 697605493

Immoviper

Search More

R036 Appartement op het golfresort Mosa Trajectum €100,000

Ruim appartement (80m2) met 2 slaapkamers en 2 badkamers op het gelijkvloers met een zuidoostelijke orientatie. Deze woning werd gebouwd naar een zeer hoge standaard ongeveer 12 jaar geleden en biedt een moderne keuken met toestellen,  airconditioning overal, ingebouwde kasten voor alle slaapkamers en dubbele beglazing. Er is een ondergrondse garage met berging toegankelijk via een elektrische deur.
Vanuit de ruime woonkamer met openslaande deuren kan je naar de tuin.
De master slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en inbouwkasten, een grote en-suite badkamer met jacuzzi en hoofddouche. De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een inbouwkast.

Het resort Mosa Trajectum heeft nu een nieuwe eigenaar en biedt een opwindende kans voor nieuwe eigenaars met een geweldige golfbaan die opnieuw wordt ontwikkeld, een clubhuis en nog veel meer gepland in de toekomst.

Op 20 minuten rijden naar de historische  hoofdstad van Murcia en slechts 15 minuten rijden van de luchthaven van Murcia, en minder dan 25 minuten rijden naar de populaire stranden van de Mar Menor via de RM19.


Agent Information

Peter Claes
Peter Claes
CEO
  • Office: Calle Alava 3 30740 LO PAGAN
  • Mobile: +34 697605493
%d bloggers liken dit: