+34 697605493

Immoviper

Search More

R032 Eigentijdse luxe villa in Las Colinas €875,000

Een moderne, eigentijdse luxe villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers met adembenemend uitzicht op de golf- en country clubresort bij Las Colinas Golf and Country Club.

Dit huis is gelegen op een unieke locatie met uitzicht over verschillende fairways, greens en de Middellandse zee.  Deze villa is de ideale setting voor een permanent huis, voor een vakantiehuis of een huurinvestering of misschien alle drie.

Een modern, eigentijds ontwerp met design meubilair van hoge kwaliteit, de eigenaars zijn bereid om de aankoop van het meubilair te bespreken in aanvulling op de prijs van het onroerend goed als een volledig “kant en klaar” voorstel de voorkeur heeft.

Het pand beschikt over een master suite, met aparte douche en bad, apart van de rest van de villa, intern bereikt via een glazen brug boven het spectaculaire zwembad dat door het midden van de villa lijkt te lopen. De lichte en luchtige woonkamer lijkt te zijn ingekapseld in glas en komt uit op het terras bij het zwembad, waar een ingebouwde barbecue en een douche met warm water te vinden zijn. Een extra, meer intiem “ontbijt” terras is te vinden aan de zijkant van de keuken. Het zwembad is verwarmd, dus zelfs in de koelere, maar fijne winterdagen. Twee dubbele slaapkamers en een gedeelde doucheruimte bevinden zich op de benedenverdieping. Ook bevindt zich op dit niveau een mediaruimte en een grote afsluitbare berging.

Las Colinas Golf Resort beschikt over een 18-holes kampioenschapsgolfbaan, het clubhuis biedt drie restaurants, een bar, een spa en een fitnessruimte, supermarkt Spar en een buitenzwembad. Evenals een oefenterrein voor korte cursussen. Daarnaast biedt het resort ook verschillende verlichte tennisbanen, paddle tennis en een multi-sportveld. Ook krijgen eigenaars toegang tot de strandclub Las Colinas in Campoamor, met een restaurant en bar overdag en een sushirestaurant in de avond.

Las Colinas is gelegen op 45 minuten van de nieuwe luchthaven van Murcia en de luchthaven van Alicante, is een korte rit vanaf de snelweg AP7.


Agent Information

Peter Claes
Peter Claes
CEO
  • Office: Calle Alava 3 30740 LO PAGAN
  • Mobile: +34 697605493
%d bloggers liken dit: