+34 697605493

Immoviper

Search More

Over ons

Wie zijn wij?

Immoviper is een eenmanszaak dit opgericht werd na dat ik zelf naar Spanje verhuisd ben.

Wij zijn gevestigd in Lo Pagan,  Murcia.

Door de grote interesse van mensen uit België,  Nederland, Duitsland en Groot-Brittanië ben ik op zoek gegaan naar woningen aan de kust van de Costa Calida .

In de korte tijd dat wij actief zijn op de Spaanse markt, heeft Immoviper verschillende nieuwe projecten gevonden die zeker interessant zijn voor onze klanten.

Wat doen wij?

Wij concentreren ons op vastgoed aan de kust van de Costa Calida .

Wij werken samen met een expertisebureau uit de omgeving en eigen kantoor ter plaatse. Daardoor kunnen wij u een ideale begeleiding verstrekken in het Nederlands, Engels en in het Duits.

Immoviper biedt een ruim aanbod van appartementen en villa’s in alle prijsklassen, voor ieder wat: nieuwbouw, tweedehands en bankbeslag.

Dit zowel voor investeerders die een optimaal rendement nastreven, als voor mensen die op zoek zijn naar een tweede verblijf of een rustige plaats om te genieten van het fantastische klimaat.

Vanaf nu aan werken we ook tesamen met een Belgische kantoor in Brussel, zo kan je makkelijk al het papierwerk regelen tussen ons en de gestor en het kantoor in Brussel en in je eigen taal.

WIJ DOEN OOK SLEUTELBEHEER EN ONDERHOUD VAN UW WONING ALS U DIT WENST.